car detailing op maat

Home / diensten / Car detailing

De kwaliteit die RAP Car Detailing afleverd is inmiddels een begrip in de weide omtrek van Oss. Maar ook daarbuiten weten steeds meer autoliefhebbers ons te vinden.
Wij gaan voor 100% perfectie bij elk project!

professional car cleaning

Elke auto tot in de puntjes perfect

Door onze specialisatie in Car Detailing is elke auto bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat jouw auto er weer helemaal strak bijstaat.

RAP Carcleaning IMG 4966
IMG 5013 WEB
DSC04117

Grondig wassen

Het is van groot belang dat uw auto met een goede shampoo gewassen wordt. Hierbij gebruiken wij een zachte handschoen en ruim water. In meerdere fasen wassen wij uw auto. Ook de onderkant zal zeker niet vergeten worden. De auto wordt gedroogd met een speciale microvezeldoek en perslucht.

RAP Carcleaning DSC04097

Kleien

Kleien is de perfecte manier om ingevreten teer, hars en ingebakken zure regen te verwijderen. De klei zal samen met een speciale vloeistof het vuil losweken. Deze substantie opent de poriën van de lak. De lak is nu klaar om gepolijst te worden.

Het is belangrijk dat, voordat we beginnen met het car detailing traject, we de dikte van de laklaag van ieder paneel, in kaart hebben gebracht. Wanneer de laklaag maar een minimale dikte heeft zullen wij ons behandelplan daarop moeten aanpassen om het risico van beschadiging uit te sluiten.

Als laatste worden in deze fase de ruiten, rubbers en wielen afgeplakt

RAP Carcleaning IMG 5132

polijsten & coaten

In één of meerdere fasen wordt de auto gepolijst. De lak krijgt nu zijn stralende glans weer terug. Kleine waskratjes en/of grotere krassen worden verwijderd. Het materiaal waarmee we polijsten is uiterst professioneel. Dit komt het resultaat alleen maar ten goede. Een hologram en swirlvrij resultaat ! (poetskrassen en ronde kringen).

Om een goede hechting van de wax/coating te kunnen garanderen is het belangrijk dat er een goede reiniging nu plaatsvindt. Uiteraard komt dit ook de duurzaamheid van de waxlaag ten goede.

De mooie glans die inmiddels ontstaan is, door alle voorgaande stappen, willen we graag zo lang mogelijk behouden. Onze wax zorgt voor een perfecte bescherming en een mooie glans.

Eénmaal een mooie glans tevoorschijn gehaald dan willen we deze lang beschermen. De lakverzegeling/coating is een beschermende laag tegen bijvoorbeeld vogelpoep, uv-straling, zure regen, fijne waskrasjes, enz.

Uitlaat renovatie

Ook uw uitlaat vergeten wij niet in het totaalpakket. Een uitlaat wordt door het gebruik snel zwart en door de warmte hecht het vuil zich gemakkelijk vast.

Uw uitlaat brengen we weer in de originele staat terug door onze polijstbehandeling. Afsluitend wordt ook hier weer een beschermlaag aangebracht. In de toekomst zal de uitlaat dan minder snel zwart worden.

kunststof & rubbers

Alle kunststof en rubberen delen van uw auto zijn gevoelig voor uv-licht, zure regen, zout, enz. enz.. Ze drogen snel uit en gaan verkleuren. Met onze trim dressing voeden en beschermen we het plastic. Tevens komt de originele kleur weer mooi naar boven.

Indien gewenst kunnen we de behandeling afsluiten met een kunststof coating. De plastic en rubberen onderdelen zijn dan weer voorzien van een perfecte beschermlaag.

IMG 4916

Motorcompartiment

Ook onder de motorkap moet er, voor het behoud van uw auto, grondig gereinigd worden. Het motorcompartiment wordt door ons dan ook compleet gereinigd en ontvet. Deze behandeling wordt afgesloten met een beschermlaag die voor een schitterende glans zorgt.

RAP Carcleaning IMG 5294

Stoomreiniging

In uw auto zijn altijd wel lastig te reinigen plekjes te vinden. Denk aan sponningen of aan het motorcompartiment. Hiervoor gebruiken wij onze professionele stoomreiniger. Deze reiniger zetten wij ook in om de binnenkant van uw auto te reinigen. Uw stoelen en andere stoffen delen reinigen we met een stoomcleaner en een niet agressieve vloeistof. Het vuil en vette vlekken zullen moeiteloos uit uw bekleding verdwijnen. De behandeling kan worden afgesloten met een impregneermiddel/beschermlaag. Dit ter voorkomen van het aantrekken van nieuwe vuilvlekken.

"

Vandaag mijn auto opgehaald bij Roel. Wat een vakman!! Gebracht voor een complete polijst beurt en glas coating. Daarnaast heeft hij het complete interieur aangepakt, geweldig resultaat. Hij weet wat hij doet, gaat alleen voor een top resultaat. Fijn advies hoe om te gaan met onderhoud.
Echt een aanrader dus!!

Emiel Hermens

"

Uitstekende vriendelijke service met verstand van zaken. Eventueel garantie is uiterst aangenaam, blijf zeker vaste klant bij Roel!

Edwin Seijsener

"

Super goed bedrijf,werkt echt naar onze zin en onze normen,beter dan dit bedrijf kan ik er geen vinden, echt super goede kwaliteit,als je kijkt hoe in Nieuwstaat topstaat de auto,s terug komen, echt heerlijk, echt genieten!! Roel is the BEST!! Ga zo door.

Job van der Aa

contact opnemen

Vragen of een afspraak maken?

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl