erkend Flon 4000 dealer 

Home / flon 4000

FLON4000 is een Nederlandse ontwikkelaar van oppervlakte coatings. Met een grote keten van specialisten in zowel Nederland als België en export naar diverse landen in de wereld, is de onderneming inmiddels 25 jaar toonaangevend in het beschermen en veredelen van de meest voorkomende oppervlakken, in de automobielsector, luchtvaart en industrie.

Flon4000 RAP Carcleaning IMG 5326

QUARTZ GLAS COATING

Quartz Glas Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een lakbescherming op basis van Silicium [SiO2] ook wel “kwartsglas” genoemd. Silicium is een onschadelijk bestanddeel, een product uit de natuur, dat veilig is voor mensen en duurzaam voor het milieu.

De basis van deze coating is kristalzand, gereinigd en uiteindelijk verpulvert tot het meest fijne, kristalheldere en zuiverste zand ter wereld. Hoe fijner de grootte [Nano] van deze beschermende deeltjes, des te beter uw auto beschermd, deze coating zorgt ervoor dat zelfs de kleinste vuildeeltjes zich nagenoeg niet aan de lak hechten. Uw auto wordt wel vuil, maar is eenvoudig te reinigen.

Met behulp van deze coating, brengen we een flinterdunne laag aan op het te behandelen lakoppervlak, de laagdikte is 500x dunner dan een menselijke haar. Een flexibele coating die meebeweegt met het uitzetten en krimpen van z’n ondergrond, die de lak niet afsluit, maar blijvend laat ademen.

U krijgt een onderhoudsvriendelijke auto, die na het reinigen altijd mooi glanst en niet meer gepoetst dient te worden. Wassen met speciale FLON-Shampoo volstaat. Met deze coating kiest u voor een krachtige- en eigentijdse beschermer, met 4 jaar garantie op glans en duurzaamheid.

Ferrari coating RAP Carcleaning IMG 4942

100% PURE-GRADE CERAMIC COATING

Dat is FLON haar nieuwste High-Solid coating. De “100% Pure-Grade” is een Nederlandse ontwikkeling, een keramische coating met als bijzondere eigenschap dat het een 100% vaste-stof is. De naam ‘High-Solids’ mag worden gebruikt bij coatings die meer dan 65% vaste bestanddelen bevat. Het is dan ook buitengewoon, dat FLON in dit geval een 100% Solids Coating ontwikkeld heeft. Dit betekent dat de lak van uw auto behandeld en beschermd wordt door het pure product.

Wij durven te stellen dat deze coating op dit moment de beste coating is die er überhaupt op de markt verkrijgbaar is en “Permanent” of zelfs “Long-life” te noemen

Pure-Grade heeft de look en feel van een transparante laklaag. Het oppervlak is na behandeling spiegelglad en kristalhelder, de lak van uw voertuig voelt zijdezacht aan, is super waterafstotend, nagenoeg zelfreinigend en glanst prachtig. Een nagenoeg onderhoudsvrije auto, wie wil dat niet?

  • Hydrofoob; vuil en waterafstotend
  • Lotuseffect; zelfreinigend vermogen
  • Prachtige diepe glans in de lak
  • UV-werend
  • Duurzaam
  • Flexibel
  • Hardheid; 10H
  • Eenvoudig te reinigen voertuig

Na behandeling van uw auto, krijgt u de handige FLON-onderhoudstas en geregistreerde Pure-Grade Pas aangeboden door uw dealer.

Ferrari RAP Carcleaning IMG 4924

Tex Coating

TEXCoat biedt bescherming voor stoffen bekleding en diverse soorten textiel. Deze textielcoating is een duurzame, elastische en ademende coating, te gebruiken op textiel, polyester, katoen en mengsels hiervan. De waterafstotende jas kennen we allemaal, maar wist u dat u ook eenvoudig de bekleding of het cabrio-dak van uw auto kunt laten behandelen met een niet zichtbare vuilafstotende laag?

Door het morsen van bijvoorbeeld koffie op uw bekleding, ontstaan er lelijke vlekken en zijn vaak lastig te verwijderen. TEXCoat vormt een flinterdun laagje rond de vezels van het te beschermen materiaal en reduceert indringen van de meeste vloeistoffen.

Dankzij de vuilafstotende eigenschappen kan de vervuiling gemakkelijk en snel worden opgenomen met een tissue, of keukenpapier. De vloeistof blijft als een “kwikdruppel” op de bekleding liggen en trekt er niet in, deppen met bv keukenpapier is voldoende, niet wrijven! Deze duurzame coating is geschikt voor zitmeubilair, vloerbedekking, cabriodaken, en stoffen wandafwerkingen in ieder type industrie.

kom je bij ons, dan kies je voor échte kwaliteit.

Roel Hermans

 eigenaar RAP Car Detailing

Logo flon

Flon4000
authorised dealer

FLON4000 is een Nederlandse ontwikkelaar van oppervlakte coatings. Met een grote keten van specialisten in zowel Nederland als België en export naar diverse landen in de wereld, is de onderneming inmiddels 25 jaartoonaangevend in het beschermen en veredelen van de meest voorkomende oppervlakken, in de automobielsector, luchtvaart en industrie.

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl