interieur en Lederherstel

Home / diensten / Lederherstel

RAP Carcleaning IMG 4927

Lederonderhoud en herstel

Is het lederen interieur van je auto, boot, caravan, enzovoort smoezelig of ziet het er versleten uit? Is je lederen bekleding beschadigd of heeft het gewoon een goede reiniging en opfrisbeurt nodig? Wij staan graag voor je klaar om het leer er weer als nieuw uit te laten zien.

Wij beperken ons niet tot interieurherstel. Ook je stuur, dat vaak slijtage vertoont, kunnen wij weer doen herleven. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

1 FERR na

interieurherstel

Het interieur van je auto is als een tweede thuis, maar dan onderweg. Regelmatig reinigen is dan ook essentieel. Niet alleen voor een frisse en hygiënische omgeving, maar ook om de waarde van je auto te behouden. Vuil en vlekken kunnen de bekleding beschadigen en de algehele uitstraling verslechteren.

Bovendien zorgt een schoon interieur voor meer comfort tijdens het rijden en geeft het je auto een professionele uitstraling. Dus, investeer in een regelmatige interieurreiniging om je auto in topconditie te houden, zowel van binnen als van buiten.

contact opnemen

Vragen of een afspraak maken?

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl