specialist in Oldtimer detailing

Home / diensten / Car detailing

Als eigenaar van een Oldtimer ben ik jouw aanspreekpunt. Deze klassiekers hebben vaak al heel wat meegemaakt en zijn niet te vergelijken met moderne luxeauto's. Het kan zelfs voorkomen dat het lakwerk na restauratie niet meer in optimale staat verkeert. Met mijn zorgvuldige beoordeling en behandeling streef ik naar een prachtig resultaat voor deze bijzondere voertuigen.

Het lakwerk van een gerestaureerde auto kan sneller achteruitgaan dan dat van een origineel geleverd voertuig. Dit komt doordat er meer laklagen aanwezig zijn en deze soms met elkaar kunnen reageren. Als gevolg hiervan kunnen er na verloop van tijd oude reparatieplekken of andere imperfecties zichtbaar worden. Met de juiste techniek en behandeling is het vaak toch mogelijk deze lakfouten op te lossen zonder de auto onnodig opnieuw te hoeven overspuiten.

Ferrari RAP Carcleaning DSC09804
IMG 4916
DSC03950
Ferrari RAP Carcleaning DSC09965
Mercedes RAP Carcleaning DSC00260
RAP Carcleaning DSC00003

voor het behoud van uw klassieker

Heeft u een prachtige oldtimer die toe is aan een opknapbeurt?

Indien uw klassieker tijdelijk niet de weg op mag, halen wij deze graag bij u op. Onze voertuigen zijn voorzien van groene nummerplaten, zodat uw oldtimer tijdens het transport volledig verzekerd is.

Zelfs als uw oldtimer momenteel niet meer rijdt, kunnen wij u van dienst zijn. Met onze eigen auto-ambulance halen wij uw auto op en leveren we deze keurig gepoetst en opgefrist weer bij u af.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw waardevolle oldtimer. We staan klaar om uw voertuig de aandacht en zorg te geven die het verdient.

Ferrari RAP Carcleaning DSC09862

contact opnemen

Vragen of een afspraak maken?

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl