Over ons

Home / over ons

RAP Carcleaning IMG 5043

Over Rap Carcleaning

Rap Car Cleaning

Jouw auto in goede handen
Bij Roel Hermans

Met meer dan 10 jaar ervaring, is Roel Hermans de drijvende kracht achter het bedrijf. In de wijde omgeving staat hij bekend om zijn vakmanschap, precisie en onwrikbare streven naar perfectie.

Elke auto krijgt hier de zorg en aandacht die hij verdient, of het nu gaat om een glanzende Ferrari van Forza of uw geliefde oude oldtimer. Elke auto vertelt een verhaal en achter elke auto schuilt een liefhebber. Onze missie is om uw voertuig te revitaliseren en u -als eigenaar- te voorzien van een stralende glimlach bij het verlaten van onze garage.

Stap gerust eens binnen en laat uw auto transformeren tot een ware blikvanger op de weg.

kom je bij ons, dan kies je voor échte kwaliteit.

Roel Hermans

 eigenaar RAP Car Detailing

RAP Carcleaning IMG 5132

kwaliteit die bekend is in oss en omstreken

Geen enkel voertuig verlaat mijn werkplaats zonder dat ik er volledig van overtuigd ben dat het aan de hoogste standaarden voldoet. De kwaliteit van mijn werk is inmiddels bekend in de wijde omgeving van Oss en Den Bosch, en ik garandeer dat u als tevreden klant mijn werkplaats verlaat.

Bent u benieuwd naar wat ik voor uw auto, caravan, boot, enzovoort kan betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Op basis van uw specifieke wensenpakket bieden wij u de beste prijs. Het eindresultaat zal ongetwijfeld een glimlach op uw gezicht toveren!

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl