disclaimer

Home / disclaimer

Algemene informatie 
De gegevens op de website van RAP Hermans zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven. We doen er alles aan om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat, zonder vooraankondiging, informatie gewijzigd wordt en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de website rust het auteursrecht RAP Hermans. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Privacystatement
RAP Hermans respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van RAP Hermans is voor uw eigen rekening en risico. RAP Hermans sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door RAP Hermans.

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl