Ferrari 328

< Terug naar het overzicht

Van een verwaarloosde staat naar een stralende herrijzenis - zo is het verhaal van onze recente klant, wiens Ferrari 328 een nieuw leven kreeg dankzij onze car detailing, spot repair en lederherstel.

Deze prachtige machine onderging een grondige transformatie. Met onze beproefde Flon 4000 Quartz Coating en anderhalve dag aan volledige aandacht voor elk detail, hebben we de buitenkant van deze Ferrari nieuw leven ingeblazen. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien, geen enkele kras of vlek bleef onopgemerkt.

Maar onze zorg strekte zich niet alleen uit tot het exterieur. Het interieur werd volledig onder handen genomen, elk oppervlak gereinigd en opgefrist om de oorspronkelijke pracht te herstellen.

Het belangrijkste aspect van onze aanpak? Het behoud van de authenticiteit. Net zoals bij de oude lakken van deze Ferrari, hebben we de restauratie uitgevoerd met de grootste zorg en aandacht. Geen spuitwerk, geen snelle fixes - alleen vakmanschap en respect voor het erfgoed van deze auto.

En wat betreft die oude lakken? We hebben ze behandeld met de grootst mogelijke zorg, met minimale temperatuur en op lage toeren, om ervoor te zorgen dat de kleur behouden bleef en niet veranderde tijdens het proces. Zo is de originele charme van deze Ferrari 328 bewaard gebleven, met zijn kleur zo levendig als de dag dat hij de fabriek verliet.

Het resultaat is verbluffend: een Ferrari 328 die niet alleen hersteld is, maar die ook zijn ziel heeft behouden. Een eerbetoon aan het verleden, klaar om opnieuw de wegen te veroveren. 

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl