Mercedes ML 63 AMG

< Terug naar het overzicht

Soms heeft zelfs een krachtige machine als de Mercedes ML 63 AMG wat extra liefde nodig om zijn ware glorie te herwinnen. Jarenlang werd deze prachtige machine gewassen met een harde borstel, waardoor de zwarte lak ernstig beschadigd raakte. Met 15 uur aan zorgvuldig polijsten hebben we de laklaag nieuw leven ingeblazen, elk oppervlak aangepakt met precisie en aandacht.

Natuurlijk waren er krassen die niet zomaar weg te polijsten waren. Maar we hebben een oplossing gevonden zonder de noodzaak van spuitwerk: door deze krassen op te vullen, hebben we de integriteit van de lak behouden en tegelijkertijd een naadloze afwerking bereikt.

Elk detail, van de koplampen tot aan de achterbumper, is met de grootst mogelijke zorg behandeld om ervoor te zorgen dat deze Mercedes ML 63 AMG weer als nieuw glanst. Want bij ons draait het niet alleen om het oppervlakkige, maar om het herstellen van de essentie van deze krachtige machine.

Het resultaat: een Mercedes ML 63 AMG die niet alleen hersteld is, maar die ook zijn ware shine en uitstraling heeft teruggekregen. 

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl