Restauratie Mercedes 280 E

< Terug naar het overzicht

Stel je voor: een vergeten schat, weggestopt in een vergeten schuur. Zo kwam de Mercedes 280 E van onze klant tot ons, een waarlijke 'barn find' die rechtstreeks uit de geschiedenis leek te komen. Maar geloven we in de kracht van restauratie, in het terugbrengen van glorie naar verloren schatten.

Met een kritische blik hebben we deze iconische Mercedes teruggebracht naar zijn oorspronkelijke glorie. Onze aanpak was simpel: beginnen met een goede wasbeurt om de jaren van stof en vuil weg te spoelen, gevolgd door zorgvuldig polijsten om de originele lak te zo goed mogelijk te herstellen.

We hebben niet alleen de buitenkant opgeknapt, we zijn tot in de kern gegaan. Elk detail, elke hoek en elke kier is gereinigd en hersteld, zowel van binnen als van buiten. Maar we hebben niet alleen gefocust op het oppervlakkige; we hebben ook het verhaal van deze auto intact gelaten. Niet elk krasje of deukje heeft het nodig om vollledig verwijderd te worden van een auto met deze leeftijd en gechiedenis. 

Onze aanpak was kritisch en eerlijk. We hebben gekeken naar wat kon worden verbeterd zonder de authenticiteit aan te tasten. Geen spuitwerk, geen verborgen trucjes - alleen puur vakmanschap en aandacht voor detail.

Het resultaat? Een Mercedes 280 E die niet alleen mooi is gemaakt, maar die ook zijn ziel heeft behouden. Een symbool van elegantie en klasse, herrezen uit de vergetelheid en klaar om weer de weg op te gaan. 

Professionele Car Cleaning in Oss. Gespecialiseerd in Car Detailing van alle merken auto's en oldtimers.

Disclaimer Invigor Video
Feller Design
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 16.30 uur
Zaterdag op afspraak

RAP Car Detailing

Grevelingenmeer 8b
5347 JP OSS
Plan je route

Tel. 06 - 1894 1848
info@raphermans.nl